Carnibest versvlees ter vervanging van brokken

Al een aantal jaren hebben we Carnibest vleesvoeding in ons assortiment. We hebben besloten het Carnibest vers vlees in ons assortiment op te nemen omdat er meer vraag ontstaat naar een natuurlijke voeding voor honden en katten. Hondenbezitters zijn er van overtuigd dat er een relatie bestaat tussen de voeding en de gezondheid van het dier. Verse voeding is daarom voor honden zeer belangrijk. Vers vlees stimuleert de maag- en darmwerking. Bovendien is Carnibest 100% natuurlijk en worden er geen smaakstoffen zoals zout toegevoegd. Het vlees is afkomstig van Nederlandse bodem en bovendien voldoet het aan de normen die gesteld worden aan menselijke voeding.

Carnibest versvlees als gezond alternatief

Opvallend is dat dieren die dagelijks Carnibest vers vlees eten zich stukken vitaler voelen, een glanzende en volle vacht krijgen, heel weinig ontlasting produceren en intens genieten van hun voorgeschotelde portie voer.

Alle versvleesproducten zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Gebruikstips

  • De rollen zijn verkrijgbaar in 500- en 1000-grams verpakkingen.
  • Bewaar de rollen versvlees altijd in de koelkast
  • Laat het product in de koelkast ontdooien
  • Carnibest kunt u 2 dagen in de koelkast bewaren
  • Vindt u hond of kat het niet lekker? Giet dan eerst wat kokend water over het vlees en biedt het nogmaals aan.
  • Introduceer het versvlees langzaam en bouw het op in ongeveer een week. Hierdoor kunnen de darmen wennen aan het nieuwe rantsoen. Blikvoer en brok bevat meer koolhydraten en het versvlees meer eiwit en vet. Daarom is langzame gewenning belangrijk om dunne mest te voorkomen.

 

Indien u volledig overgeschakeld bent op Carnibest kan het zijn dat uw huisdier gaat verharen, uitvloeiing krijgt uit de ogen en wellicht nog een aantal andere onschuldige verschijnselen laat zien. Dit alles is van voorbijgaande aard en is alleen maar goed voor het lichaam van uw huisdier. Op zulke momenten worden er allerlei onregelmatigheden uit het lichaam verwijderd en vind er een inwendige reiniging plaats. Ook kan het voorkomen dat uw huisdier de eerste paar dagen meer ontlasting produceert dan normaal. Ook dit is van voorbijgaande aard en duidt er op dat de darmen gereinigd worden van allerhande onverteerbare stoffen.

Aanbevolen hoeveelheden voor honden

  • Volwassen honden hebben tussen 20 en 30 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig.
  • Zogende honden, jonge honden en pups hebben tussen 40 en 60 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig.

Bovengenoemde hoeveelheden zijn richtlijnen. Voor hele bewegelijke honden is er Carnibest Aktief.
Voor honden met overgewicht of neiging daartoe is er een Light variant.

U kunt het versvlees ook combineren met vaste voeding zoals de Cavom brokken.

 

Aanbevolen hoeveelheden voor katten

  • Volwassen katten hebben tussen 30 en 40 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig.
  • Kittens en zogende katten hebben tussen 60 en 80 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig of indien gewenst, naar behoefte

 

Voor verdere instructies omtrent spenen, zie de aanwijzingen op de verpakking

Snacks

Naast het versvlees kunt u ook bij ons terecht voor de Carnibest snacks voor hond, kat en fret. Zoals de runderlong, runder oren, zalm snacks, gedroogde eendennekjes etc.

Vraag vrijblijvend een advies en offerte aan.