Carnibest vers vlees voor uw hond en kat.

Al een aantal jaren hebben we Carnibest vleesvoeding in ons assortiment. We hebben besloten het Carnibest vers vlees in ons assortiment op te nemen omdat er meer vraag ontstaat naar een natuurlijke voeding voor honden en katten. Hondenbezitters zijn er van overtuigd dat er een relatie bestaat tussen de voeding en de gezondheid van het dier. Verse voeding is daarom voor honden zeer belangrijk. Vers vlees stimuleert de maag- en darmwerking. Bovendien is Carnibest 100% natuurlijk en worden er geen smaakstoffen zoals zout toegevoegd. Het vlees is afkomstig van Nederlandse bodem en bovendien voldoet het aan de normen die gesteld worden aan menselijke voeding.

Opvallend is dat dieren die dagelijks Carnibest vers vlees eten zich stukken vitaler voelen, een glanzende en volle vacht krijgen, heel weinig ontlasting produceren en intens genieten van hun voorgeschotelde portie voer.

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Naast het versvlees kunt u ook bij ons terecht voor de Carnibest snacks voor hond, kat en fret. Zoals de runderlong, runder oren, zalm snacks, gedroogde eendennekjes etc.

Kijk voor meer informatie op de website van Carnibest.