De actuele prijzen in uw mailbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang altijd de beste aanbiedingen en actuele prijsen als eerste.
Email address
Voornaam
Achternaam

Coffee to burn brandstofpellets

Bio-energie uit koffiebonen halen

 

 

Coffee to Burn is een nieuw concept met een compleet andere kijk op bio-energie. Voor deze brandstofpellets wordt koffiedik verzameld en geperst met een klein deel houtstof. Koffie is een zeer energierijke grondstof en brand uitstekend. Het product kenmerkt zich door de uitmuntende Netto Calorische waarde en de hardheid van de pellets.

Bespaar tot 40% op uw huidige pelletverbruik

Kent u alle leuzen op websites zoals; bespaar op uw gasinkoop? houtpellets zijn 30% goedkoper? Voorheen was dit zeker het geval. Tegenwoordig zijn de goede kwaliteit pellets niet meer goedkoop en prijs van gas is gedaald. Het goede nieuws is dat de Calorische waarde van Coffee to Burn brandstofpellets veel hoger ligt dan bij de standaard houtpellets. De pelletkachel heeft gegarandeerd 30% tot 40% minder brandstofpellets nodig om de zelfde energie te genereren.

Veel brandstof houtpellets komen uit het buitenland en moeten een lange reis doorstaan om bij de Nederlandse consument aan te komen. De Bio-energie pellets van Coffie to Burn zijn gemaakt van grondstoffen uit de regio. Er worden veel minder kosten gemaakt om het product te vervoeren en komt dit ten goede aan het milieu!

Is mijn houtpelletkachel of ketel geschikt?

De brandstofpellets van Coffee to Burn realiseren een zeer laag verbruik. De pelletkachel dient hier op ingesteld te worden. Werkt uw pelletkachel compleet automatisch? Kan de installateur de lucht- en- pellettoevoer niet aanpassen? Dan is uw kachel ongeschikt.

Wilt u ook besparen? En bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Stuur ons een reactie en vermeld het merk van uw kachel en het type.

Het besparen begint nu echt!

Bij een premium product hoort ook uitstekende service. Maak een afspraak en wij stellen de kachel af op brandstofpellets van Coffee to Burn.

COFFEE TO BURN BRANDSTOFPELLETS

Milieuvriendelijk 100%
Kwaliteit 100%
Smeltpunt 100%
As 2%
Stof 2%

Je naam en adres(verplicht)

Je e-mail (verplicht)

telefoonnummer

merk en type kachel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws als eerste.
Email address
Voornaam
Achternaam