Het Havens assortiment geleverd in brokvorm

 

        NIEUW Havens Gastro+ sportbrok

Deze Havens sportbrok is speciaal ontwikkeld om maag en darmproblemen zoals maagzweren te voorkomen en helpt tevens bij het herstel.

Deze brok kan tevens gevoeer worden in het voorjaar. Waneer het gras zeer energie rijk is en een snelle darpassage kent. Stimuleert de Gastro brokken de darm werking en help gasvorming en een hoge zuurtegraad in de darm voorkomen.

Lees HIER alles over Havens Gastro+ sportbrok

DraversBrok®

DÉ complete sport- en prestatiebrok voor paard of pony. Energierijk en eiwit arm. Energieniveau = 12.0 Megajoule.
DraversBrok is HET prestatievoer bij uitstek; samengesteld op basis van alleen natuurlijke granen en grondstoffen. Naast veel granen bevat DraversBrok ook lichtverteerbaar lucerne-eiwit en veel lijnzaad. Dat zorgt voor een constante perfecte conditie en een glanzende huid van uw paard of pony.

Derby-Compactbrok

Lichtverteerbare en eiwitarme graan-sportbrok voor paarden in (top)sport Met een zéér laag eiwitgehalte, uitsluitend uit granen en lijnzaadmeel. Energieniveau = 13.0 Megajoule.
HAVENS Derby-Compact heeft een zeer luxe samenstelling, waaraan een speciale gistcultuur is toegevoegd. Het bevat o.a. veel granen, is lichtverteerbaar en ook qua vitaminering (Vit B, Vit E) zeer geconcentreerd. Daardoor worden spierstofwisseling en vertering gestimuleerd.

HAVENS Derby-Compactbrok zorgt voor een droger beenwerk (het zg. “beter opdrogen”). Spieren worden elastischer, waardoor het paard beter zal presteren.

BASIS-Sportbrok

Algemene “non-heating” onderhouds en conditiebrok voor lichte tot middelzware prestaties. Energieniveau = 11.0 Megajoule.
Basis-Sportbrok bevat naast voldoende energie ook alle noodzakelijke vitamines, mineralen en sporenelementen voor een perfecte conditie. Goede smakelijkheid en prima opname.
Basis-Sportbrok is ook zeer goed in te passen in een manegerantsoen.

Hier vind u het Havens Muesli assortiment en de Paardenvoeders voor merrie en veulen.

Hebt u vragen over de verschillende diervoeders uit ons assortiment? Of kunt u het gewenste product niet vinden? Laat het ons weten! Stel uw vraag via het contactformulier.

Bestelonline button