DE HYNSTEFREON

“De Hynstefreon”, is de naam van onze winkel waar ook diverse ruitersport artikelen verkocht worden. We hebben een ruim assortiment voor paard, ruiter en stal. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit gebruiksartikelen die dagelijks nodig zijn tijdens het rijden of tijdens de verzorging van onze edele viervoeter. Graag bieden we een ruim assortiment aan met unieke items! Zo koopt u bij ons het Duitse merk Chriwen fijne vesten en polo’s met een uitstekende pasvorm die onverslijtbaar zijn en tevens zeer modisch. Ieder seizoen kunt u bij ons terecht voor de nieuwste rijbroeken en bovenkleding van o.a. het merk Horka. Op het gebied van verzorgingsartikelen hebben we een aantal speciale producten voor jeuk, staart en maaneczeem en andere huidaandoeningen. Deze zijn van het merk Solheds Derma uit Finland. Nog relatief nieuw zijn de Whis instructiesets. Ideale zenders om tijdens het lesgeven te gebruiken. Bent u u ingeschreven bij de Kvk? Dan ontvangt u op de Whis artikelen 10% korting!

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs! u bent van harte welkom!

Ruitersport

De merken: Rider Pro,  Horka, Red Horse, Sectolin, Chriwen Womanly,  Harry’s Horse, Mountain Horse, Ainsly, HKM, QHP, DHH, Myler Bitten, Whis instructiesystemen, Cowboy Magic, Tair aid, Solheds Derma, Betadine, PUUR, Vetramil, Rapide, Acederm, Traumeel

Chriwen Womanly

Chriwen is een nieuw merk voor vrouwen met een zeer comfortabele eigen stijl. De heerlijke materialen en mooie belijningen geven het merk een zeer exclusieve en bijzonder uitstraling.

Vooral de details zoals de strass-steentjes, knoopjes en sierstiksels geven de speciale eigentijdse look. Deze heerlijke vesten, bodywarmers en jassen geven jouw DE LOOK voor aankomend seizoen. Bent u het ook zo zat dat iedereen in de zelfde kleding loopt? Chriwen is in weinig winkels te koop, bestel in onze webwinkel uw unieke items.

Harry’s Horse

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindprodukt. Het streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, pasvorm en functie.

De Harry’s Horse producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van de veiligheid en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Hexa beenbescherming

Hexa Pro en Hexa airflex protection, de peesbescherming voor paarden met een zeer hoog draagcomfort en flexibiliteit voor een goede pasvorm. Het airflex systeem van Hexa circuleert de lucht en heeft geen absorberend vermogen waardoor pezen droog en koel blijven. Water, zweet en vuil wordt gemakkelijk afgevoerd. Ideaal voor jacht, cross, eventing, springen en marathon.

Horka

HORKA produceert een complete collectie van hoogwaardige ruitersportkleding. Deze producten genieten een uitermate goede reputatie door de hoogwaardige kwaliteit en excellente service. tevens verkopen wij het basisassortiment met stalbenodigdheden, dekens, hoofdstellen, halsters en beenbescherming.

Mountain Horse

Het Zweedse ruitersportmerk Mountain Horse is een begrip in de hippische wereld. Mountain Horse producten combineert functionaliteit moeiteloos met stijlvolle ontwerpen welke perfect aansluiten bij het huidige modebeeld.

Zowel aan de kleding als aan het schoeisel is veel aandacht besteed om een optimaal draagcomfort te garanderen. De bijpassende accessoires completeren het geheel in stijl.

Wij hebben niet het hele assortiment van Mountain Horse. Wel verkopen wij regelmatig de rijlaarzen van zeer goede kwaliteit. Ook hebben wij een aantal zeer functionele en tijdloze jassen hangen. Deze jassen geven u veel warmte en plezier, het hele jaar door!

De producten die wij niet op voorraad hebben kunnen wij voor u bestellen. De levertijd is ongeveer een week. Kijk voor alle producten op de website van Mountain Horse.

Myler

Myler staat bekend om zijn zeer paard vriendelijke bitten. Hierbij wordt vooral gekeken naar de rijervaring van de ruiter en de africhtingfase van het paard.  De bitten worden verdeelt in verschillende africhtingsfasen en er wordt duidelijk rekening gehouden met de vorm van mond, tanden en tong. De bitten geven minder druk, meer tongvrijheid en de ruiter kan onafhankeljke zijdelingse hulpen geven door onafhankelijke zijdelingse draaibaarheid van het bit. Lees meer…

Bestel uw Myler bit in onze webwinkel of kom langs voor een passend advies. U kunt de bitten 10 dagen proberen voor 10 euro zonder aankoop verplichting.

Whis Instructiesystemen

Ben je het ook beu om tijdens het rijden constant ruis in het oor te horen? Of ben je na het lesgeven regelmatig je stem kwijt? Dan is de WHIS instructieset iets voor jou! De WHIS instructieset is een draadloos éénwegsysteem met een klein en handzaam zendertje en een ontvanger. Het zendertje is zo klein dat het nauwelijks opvalt ( 6 * 4 * 1.5 cm) en het weegt maar 49 gram. Het systeem geeft continue, in een open verbinding, de instructie door in studio-kwaliteit tot 300 meter bereik. (dus zonder vertraging,ruis of storing)

Lees er alles over in onze webshop!

Bestelonline button

Lauria Garelli en Cavallino Marino van HKM

HKM bracht voorheen voornamelijk degelijke en sportieve collecties uit. Na de introductie van de merken Lauria Garelli en Cavallino Marino is hier verandering in gekomen. Deze twee merken worden ontwikkeld voor de echt fasionista’s onder de amazones. Ze werken met uiterst comfortabele stoffen  en combineren dit met de nieuwste modetrends. Hierdoor ontstaan in het oog springende collecties met leuke prints, glamour en een casual chique uitstraling

De artikelen voor paarden kunnen echt innovatief genomen worden. Bijvoorbeeld het zadeldekje in het filmpje. Dit product wordt gekenmerkt door een uitstekende pasvorm. Er zitten geen stiksels onder het deel waar het zadel op licht. Door de speciale stof trekt het niet en beweegt het mee met de paardenrug. De verschillende stoflagen absorbeert het vocht en droogt zeer snel.

Cowboy Magic

COWBOY MAGIC® werd in 1995 opgericht door de Amerikaanse paardenliefhebber Jim Cummings. Hij kwam op het idee om de beste verzorgingsproducten voor menselijk haar als uitgangspunt te nemen en deze te transformeren tot producten voor de paardenmarkt. Het resultaat? Kwalitatief hoogstaande haarverzorging die zowel geschikt is voor mensen als voor dieren.

Het eerste product, DETANGLER & SHINE™, was een groot succes. COWBOY MAGIC® groeide gestaag en bracht al snel een hele reeks revolutionaire producten uit: ROSEWATER SHAMPOO, ROSEWATER CONDITIONER, SUPER BODYSHINE®, GREENSPOT REMOVER® en SHINE IN YELLOWOUT™.

Alle producten van COWBOY MAGIC® worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. De lat ligt aanzienlijk hoger dan bij verzorgingsmiddelen die enkel voor dieren bedoeld zijn. En dat maakt nu net het verschil!