De grootste afzet van Hartog producten vindt plaats naar de rundveehouderij. Met name voor pensprikkeling en de gezondheid (vruchtbaarheid) van het vee, vindt de stroom met gras en luzerne zijn weg naar de veehouder.

Kunstmatig gedroogde producten zijn naast het voeren aan volwassen dieren, uitstekend geschikt voor het opfokken van jongvee. Door de temperatuur behandeling tijdens het productieproces is het gras namelijk vrij van ziektekiemen zoals Para-TBC. Doordat het gras droog en kort gehakseld is nemen de kalveren dit is al snel op (tussen de 4 en 7 dagen oud).

De geiten nemen een speciale plaats in. Sinds 1996 is het houden van melkgeiten in Nederland opgekomen en Hartog mag veel geitenhouders tot zijn klanten rekenen. Het grote voordeel bij de kieskeurige geiten is de constante kwaliteit en het gemak bij het voeren. Geiten zijn zeer kritisch als het gaat om hun voer. Smaak, geur, droge stof en mondgevoel zijn punten waarop een geit zijn voer beoordeelt. Juist dit zijn positieve punten van Hartog voeders. De zomerse geur van de structuurbalen, de constantheid van samenstelling en smaak worden dan ook als groot pluspunt ervaren onder de geitenhouders.

De schapenhouderij ondervindt grote voordelen van de gedroogde producten, voornamelijk het gedroogde gras, verkrijgbaar in grote balen en sinds kort ook in de compacte baaltjes van 20 kg.

In ons assortiment:

  • Grote balen Luzerne, 400kg 1e, 2eof 3esnede
  • Kalverlucerne-mix
  • Grasbalen 400kg.
  • Compact Gras, kleine handzame baaltjes van 20 kg.
  • Compact Luzerne, kleine handzame baaltjes van 20 kg.

Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen via het contactformulier.  Wij leveren niet alleen volle vrachten. U kunt bij ons ook terecht voor 1 pallet. U krijgt korting op de diervoeders wanneer u ook strooisel bij ons besteld. In combinatie met strooisel kunt u de Hartog Producten voordelig mee bestellen!

Bestel Lucerne-mix in onze webshop!

Bestelonline button