Kasper Faunafood is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders voor hobby-, gezelschaps- en exotische dieren op de markt brengt in binnen- en buitenland. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van Kasper Faunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren.

Wij hebben een groot deel van deze voeders op voorraad waaronder:

Alle Kasper Faunafood producten zijn volledig en uitgebalanceerd. In normale omstandigheden hoeven dus geen vitaminen- en/of mineralenmengsels te worden bijgevoerd. De in eigen beheer ontwikkelde premixen bevatten ruim voldoende vitaminen, mineralen en sporenelementen in de juiste verhoudingen. Daardoor vertonen de dieren een gelijkmatige groei, krijgen een uitstekende conditie hebben en geven prima fokresultaten.

De hoge energiewaarde in Kasper Faunafood voeders zorgt ervoor dat de dieren, in vergelijking tot andere merken, minder voer nodig hebben om tot uitstekende resultaten te komen. Brokken en korrels worden dubbel geperst. Het product is daardoor harder en bevat minder stof en gruis. Dus geen verlies.