Kwaliteit strooisels voor in uw pluimveestal

Wanneer u op zoek bent naar een goed stalbed, dan wilt u uzelf verzekeren van een aantal zaken. Uw strooisel moet goed vocht opnemen, schoon zijn, vrij van ziektekiemen en tegen een scherp tarief geleverd. Dat begrijpen we maar al te goed. Het bovengenoemde is dan ook precies wat we u bieden.

U kunt van ons op aan als het om de levering van strooisel gaat. Denk daarbij onder meer aan houtvezel, turf, crushed en vlaslemen

De stalstrooisels zijn leverbaar in zakjes, bigbags of bijvoorbeeld losgestort. De pallets met bijvoorbeeld vlas, houtvezel en Hempbed worden door ons eigen wagenpark vervoerd en met kooi-aap gelost. Zo bent u er zeker van dat de producten op de juiste plaats worden gelost.

Altijd bodembedekking van topkwaliteit voor uw stallen

De juiste bodembedekking is van essentieel belang voor het juiste stalklimaat. Het strooisel moet daarom aan nogal wat eisen voldoen. Daarom werken wij met geselecteerde toeleveranciers die ons een contante aanvoer kunnen garanderen.

Een droge stal is een absolute must om bacteriegroei en infectiedruk te minimaliseren in de pluimveestallen. Onze producten zijn daarom in de praktijk veelvuldig getest. Al onze stalstrooisels met stro zoals de crushed, rapsodie en gemalen koolzaadstro zijn daarom GMP+ gecertificeerd.

Onze stalstrooisels:
•  Van constante kwaliteit
•  Zorgvuldig getest
•  Voordelig geprijsd
•  Franco geleverd

Kunt u geen keuze maken? Wij geven graag advies! Bij een hoog getal voetzoolleasies, lekkende drinknippels of salmonella besmetting maakt het juiste strooisel net het verschil!

Ons assortiment bodembedekking voor in de pluimveestallen:

Bestelonline button

Voert u groenvoeders zoals Luzernebaaltjes (verplicht bij de concepten zoals Kip van Morgen), dan kunt u deze voordelig meebestellen in de staffel en betaald u een gereduceerd tarief. ( vraag even prijs aan :0514-581716 )