Nooit meer een hoge gasrekening!

Voor de moderne houtpelletkachel kunt u diverse houtpellets bij ons bestellen.

Wij zijn dé leverancier van houtpellets in Noord Nederland! Vooral in Friesland, Groningen, Drente en Noord Holland leveren wij wekelijks aan een vaste groep particulieren en zakelijke pelletkachel eigenaren. Wij leveren premium gecertificeerde houtpellets en houtpellets van Nederlandse bodem tegen een zeer scherpe prijs! D.m.v. ons eigen transport met bulkwagen en citytrailer kunnen wij op (bijna) iedere locatie lossen. Wij zetten het graag met onze kooiaap ( meeneemheftruck) voor u in de garage of schuur.

Houtpellets kopen:

Wanneer kiest u de juiste pellet? Er zijn verschillende houtpellets te koop. Het type houtpellet wordt bepaald door de certificering en de houtsoort waarvan de pellets worden gemaakt. Ons assortiment onderscheidt zich in vier soorten.

Onze merken:

Er zijn pelletkachels die gevoelig zijn voor stof in de houtpellets of pellets gemaakt van sommige soorten hardhout. Een stofarme, gecertificeerde houtpellet van bijvoorbeeld EPM of Plospan is in dit geval aan te raden.

Bruine houtpellets vervuilen het ruitje van de kachel iets sneller maar hebben een hogere warmteopbrengst. Daarentegen branden witte houtpellets schoner maar hebben een iets lagere warmteopbrengst. In sommige gevallen kan de kachel ook alleen maar op witte of op bruine pellets ingesteld worden. Ook hier geldt: bij twijfel de installateur raadplegen.

De prijs:

De prijs van de houtpellets wordt bepaald door de kwaliteit en de hoeveelheid die wordt besteld. Koopt u een grotere hoeveelheid dan zult u zien dat de prijs van de houtpellets lager wordt. Het transport wordt bij grote aantallen goedkoper waardoor wij de houtpellets voor een scherpe prijs kunnen leveren. Onze gecertificeerde houtpellets zijn van zeer goede kwaliteit.  Wij kunnen dit via de analyses van onze producten aantonen. U betaald er meer voor maar het rendement wat u er voor terug krijgt is zeker de moeite waard.

PRODUCT VERGELIJK

EPM HOUTPELLETS

Milieuvriendelijk 95%
Kwaliteit 90%
Smeltpunt 95%
As 3%
Stof 2%

PLOSPAN HOUTPELLETS

Milieuvriendelijk 90%
Kwaliteit 80%
Smeltpunt 80%
As 4%
Stof 1%

DUTCH COMFORT

Milieuvriendelijk 80%
Smeltpunt 80%
Kwaliteit 80%
As 5%
Stof 1%