Havens paardenvoeders ruim 25 jaar een begrip in de Friese Zuid-Westhoek

Al ruim 25 jaar verkopen wij de paardenvoeders van het merk Havens. Samen leveren we de juiste voeding en informatie aan veel bekende en minder bekende stallen in noord Nederland.
Wij zijn als eerste gestart met de verkoop van Havens paardenvoeders in Friesland en ook toen voerde Havens al een assortiment dat gericht was op Sport en Fokkerij.

Hoogwaardige natuurlijke grondstoffen

De producten van Havens paardenvoeders zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en uitsluitend natuurlijke grondstoffen
Ieder paard is anders en wordt ook op een andere manier getraind/gehouden. Hierdoor hebben ze verschillende behoeftes aan energie, vitaminering etc. Het HAVENS assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder type paard en ieder belastingsniveau een passend voer te vinden is. Daarnaast is er speciaal voer ontwikkeld voor dragende en zogende merries, voor veulens en voor paarden en pony’s met speciale behoeftes.

Mede door de uitstekende kwaliteit en de aansprekende resultaten van HAVENS-klanten wereldwijd, is HAVENS een begrip geworden in de internationale paardensport.

Ruim assortiment Havens paardenvoeders

NIEUW: NATURAL BALANCE

NATURAL BALANCE is de unieke melasse vrije muesli voor paarden en pony’s waarbij een teveel aan suikers problemen kunnen veroorzaken. Klik hier voor meer informatie of kijk de website van Havens Paardenvoeder.

Voor vragen over het paardenvoer assortiment, voeradvies, prijzen en voorwaarden kunt u terecht bij het contactformulier.

Naast Havens verkopen wij ook paardenvoeders van Pavo, en Hartog.