Het assortiment bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde paardenvoeders. De voeders zijn te verkrijgen in brokken, muesli’s, granenmixen en supplementen. Wij leveren verschillende merken zoals  HavensPavo, en Hartog en eventueel de Bulk-voeders van Fuite Action Quality.

Assortiment:

Samen met de klant zoeken wij naar een zuiver, gezond en smakelijk rantsoen. De verschillende merken hebben voor ieder paard de juiste brok of muesli. Sportpaarden, recreatie paarden, pony’s met insuline resistentie of hoefbevangenheid, staart- en manenexceem, stofallergie, voor ieder paard hebben wij het juiste voer. In combinatie met goed ruwvoer zorgen wij voor een gezond, fitaal paard en een tevreden klant.

 

Voor de eigenaren van 1 tot 5 paarden is het voeren van paardenvoer uit zakgoed een voor de hand liggende keuze. Wanneer de hobby uit de hand gelopen is of wanneer u het professioneel aanpakt is zakgoed een dure optie. Voor grootverbruikers hebben we verschillende mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Pavo BigBox bij ons te bestellen. Ook hebben we zelf een kist ontwikkeld waar 800 kg. of 1200 kg. voer in kan. Een aantal voeders uit ons assortiment zijn ook te leveren in Bigbags, per pallet of in de bulk.

Wist u dat: U bij het bestellen van minimaal 1 pallet stalbedstrooisel ook voordelig zakgoed kunt bijbestellen? Kijk hier voor de voorwaarden.

RUWVOER

Als er over voeding gesproken wordt gaat het in de meeste gevallen om de juiste brok of muesli. Maar hebt u wel eens stilgestaan bij het feit dat ruwvoer vele malen belangrijker is? Het rantsoen van een paard of pony hoort minimaal uit 80 % ruwvoer te bestaan. Hartog heeft verschillende soorten hoogwaardige, kunstmatig gedroogde ruwvoeder ontwikkeld. Het Compact Gras , de Lucerne-mix  en de Grasmix zijn stofvrij, schimmelvrij, en zeer handzaam in gebruik. Ook kleine handzame baaltjes voordroogkuil zijn bij ons te bestellen.

Voor meer informatie over onze paardenvoeders en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier.