WELKOM

Met deze website proberen wij u een indruk te geven en informatie te verschaffen over de producten die wij u kunnen bieden. Wij zijn vooral toegespitst op de levering van zakgoed en stalbedstrooisel aan hobbydierhouders, de professionele paardenhouderijen en agrarische bedrijven. In onze winkel ” De Hynstefreon ” te Hemelum zijn de producten ook af te halen.

Voor de kleine huisdieren leveren wij  o.a. producten uit het assortiment van Kasper Faunafood, Havens (Greenline), Fokker en Konacorn. In onze winkel vindt u tevens een uitgebreid assortiment paardensport en paardenhouderij producten.  O.a. de merken Horka, Harry’s Horse, Sectolin, Horse Pro, QHP en DHH  zijn bij ons verkrijgbaar.

Wij zijn vooral GROOT in het verlenen van service en het geven van advies op het gebied van paardenvoeders en stalbedstrooisel! U kunt bij ons terecht voor een advies op maat.   De gezondheid en prestatie van uw paard staat bij ons voorop!

Tevens kunt u bij ons terecht voor een divers assortiment houtpellets voor in uw pelletkachel. Deze CO2 neutrale brandstof is verkrijgbaar in verschillende prijssegmenten. Bijvoorbeeld van ons huismerk “DUTCH Comfort” , Agriselect en Plospan. Vanwege ons diverse transportmogelijkheden leveren wij met eigen transport, bulkvrachten, bigbags, kisten en zakgoed bij de klant.

Kijk ook eens bij onze aanbiedingen, deze staan vermeld op de website.

Onze locatie

U kunt ons vinden in de Gemeente SûdWest Fryslân

De Klaster 1a,  8584 VA Hemelum

Tel. Kantoor: 0514 58 – 1716

Tel. verkoop en advies: 06 – 20 36 69 83

Tel. planning en transport: 06 – 53 36 44 11

Email: info@dejagerhemelum.nl

Onze webshops:

www.voerenstrooisel.nl

www.dehynstefreon.nl

www.houtpellet-handel.nl

Een greep uit ons assortiment

Vlas bodembedekking paardenstal

Plospan-Excellent-houtkrul-Xl-stalbodem

houtpellets-agriselectzak-vrijstaand

Compact-luzerne-Kip-web