WELKOM

Met deze website proberen wij u een indruk te geven en informatie te verschaffen over de producten die wij u kunnen bieden. Wij zijn vooral toegespitst op de levering van zakgoed en stalbedstrooisel aan hobbydierhouders, de professionele paardenhouderijen en agrarische bedrijven. In onze winkel zijn deze producten ook af te halen.

Voor de kleine huisdieren leveren wij  o.a. producten uit het assortiment van Kasper Faunafood, Havens (Greenline), Fokker en Konacorn.

Wij zijn vooral GROOT in het verlenen van service en het geven van advies op het gebied van paardenvoeders en stalbedstrooisel! U kunt bij ons terecht voor een advies op maat.   De gezondheid en prestatie van uw paard staat bij ons voorop!

Tevens kunt u bij ons terecht voor een divers assortiment houtpellets voor in uw pelletkachel. Deze CO2 neutrale brandstof is verkrijgbaar in verschillende prijssegmenten. Bijvoorbeeld van ons huismerk “DUTCH Comfort”, Plospan. Energy Pellets, Stora Enso en Masterfire. Vanwege ons uitgebreide wagenpark leveren wij met eigen transport bulkvrachten, bigbags, kisten en zakgoed bij de klant.

Onze locatie

U kunt ons vinden in de Gemeente SûdWest Fryslân

Tjalke van der Walstraat 44f 8723CA Koudum

Tel. Kantoor: 0514 58 – 1716

Bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag

van 9.00 t/m 12.00 uur

en van 13.00 t/m 17.30 uur

Maandags gesloten / zaterdag tot 14.00 uur

Email: info@dejagerkoudum.nl

Onze webshops:

www.voerenstrooisel.nl

www.houtpellet-handel.nl

Een greep uit ons assortiment

Vlas bodembedekking paardenstal

Plospan-Excellent-houtkrul-Xl-stalbodem

houtpellets-agriselectzak-vrijstaand

Compact-luzerne-Kip-web