100% natuurlijk duivenvoer voor het beste resultaat

HAVENS bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting is Havens altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van de voedingsproducten. Vandaag de dag kan Havens met trots een ruim en veelzijdig assortiment aan u aanbieden.

Het HAVENS-assortiment kan worden onderverdeeld in 5 groepen:

Kweekvoeders (incl. jonge duiven)

Rui- & Wintervoeders

Allroundvoeders

Sport- & Weduwschapmengelingen

Dieetvoeders

De SUPER kwaliteit van HAVENS Duivenvoer geeft je een voorsprong bij iedere wedstrijd. Want de granen die HAVENS gebruikt zijn puur natuurlijk, niet met olie gepoetst en zonder chemische toevoegingen. Hierdoor blijven smaak en houdbaarheid behouden.

KENMERKEN van HAVENS Duivenvoer:

  • HAVENS Duivenvoeders is DE specialist in hoogwaardig en 100% natuurlijk duivenvoer;
  • Een breed assortiment aan TOP-producten voor TOP-prestaties;
  • EERLIJK DUIVENVOER, zonder chemische of onnatuurlijke toevoegingen;
  • Een luxe voor een geringe prijs oftewel: De beste prijs/kwaliteit verhouding.

Alle producten bevatten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten en voldoen aan alle eisen van productveiligheid voor mens en dier

“Bij HAVENS ruik je de natuurlijke geur van de granen nog”, is een veelgehoorde opmerking over het voer. Ander voordeel is dat ook de maag en krop van de duif zo natuurlijk mogelijk blijven werken”.

Als vereniging kunt u ook gezamenlijk bij ons inkopen, u kunt dan gebruik maken van onze grootverbruikers aanbiedingen. Wilt u meer weten over de kortingen en voorwaarden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Of check onze producten in de webshop!