Op onze webshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing  Meer info vindt u hier!

Levervoorwaarden: Transport houtpellets, zakgoed en strooisel.

 • Franco vanaf 1 pallet
 • levering Noord en Midden Nederland
 • leveren vanaf 10 zak in in gemeente de Friese Meren en Sûd-West Fryslan
 • Factuur ontvangt u via de mail of over de post
 • Nieuwe klanten betalen vooraf of tijdens levering
 • Statiegeldpallets en kisten staan soms alleen op de factuur vermeld en niet op de site
 • Alle prijzen op de website zijn inclusief Btw (check uw winkelmandje voor de btw)
Vragen? neem contact met ons op!

vrachtwagen-web-houtpellets-franco-thuis

In de twee gemeentes “De Fryske marren en Sûd West wordt franco aan huis geleverd vanaf 250 kg. Fryslân” Woont u in deze regio? maar hebt u een kleinere bestelling? dan rekenen wij €5.00 bezorgkosten.

Levering van diervoeders en stalstrooisels

Onze paardenvoeders en stalbedstrooisels leveren wij in de noord en midden Nederland. Mocht u hier buiten vallen maar toch geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen via info@dejagerhemelum.nl of even bellen met 0514 – 58 1716. Bestellingen kunt u plaatsen via de webshop. Telefonisch en per mail zijn wij bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Levering op de waddeneilanden:

Wij leveren tevens strooisel en houtpellets op de waddeneilanden. Bestellen via de webshop is geen probleem. U krijgt achteraf/ na overleg over de transportmogelijkheden een transportrekening of kunt zelf het transport organiseren vanaf bijvoorbeeld Harlingen of Holwerd.

Noord en Midden Nederland

Onder deze provincies verstaan wij: Friesland, Groningen, Drenthe. Noord Holland, Flevoland, Overijssel en een deel van Gelderland. De levertijd is ongeveer 5  tot 10 werkdagen. Woont u in Noord-Holland, Flevoland, Overijssel of Gelderland, dan kan de levertijd iets oplopen, houdt daar rekening mee met bestellen!! ? Ons rayon loopt tot aan de A1. Hieronder is levering in overleg mogelijk.  Er wordt franco geleverd vanaf 700 kg of vanaf 1 pallet. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Bijvoorbeeld een pallet strooisel, een pallet met voer of een combinatie hiervan.

Levering houtpellets

Zakjes met houtpellets van het merk Plospan en Jekro en zakjes en bigbags van het merk Agriselect worden in heel Nederland geleverd. Bigbags van ons huismerk “DUTCH Comfort” en bigboxen met houtpellets worden alleen in noord en midden Nederland geleverd.

Statiegeld op pallets en kisten

Let wel op! Soms wordt er een toeslag (statiegeld) in rekening gebracht voor de pallets of de houten kisten. Deze staan alleen op de officiële factuur die u van de chauffeur of via de post ontvangt! Pallets variëren van €5.00 tot €20.00 en een kist kost €40.00. Als de kist leeg is of wanneer u een nieuwe levering krijgt aangeleverd, wordt het statiegeld weer verrekend met de nieuwe levering of ontvangt u een creditnota.

Octabin-bigbox-houtpellets

Houtpellets met uitmuntende calorische waarde en een minimum aan as!: Bestel direct, uw kachel verdient het!

Leveringsvoorwaarden bulktransport:

Bulktransport-houtpellets-za

U kunt de pellets in de webshop bestellen, na uw bestelling wordt er telefonisch contact opgenomen over de levering. Na deze bevestiging wordt pas geleverd en gefactureerd.

OFFERTE AANVRAGEN!

De Voorwaarden op een rij:

 • De maximale afstand tussen vrachtwagen en silo mag niet groter zijn dan 16 meter.
 • Een volle vracht is ongeveer 32 ton houtpellets.
 • De bestrating dient goed bereikbaar en geschikt te zijn voor vrachtwagens (600kg per m2)
 • Indien de bestelde hoeveelheid niet geheel gelost kan worden zal de resterende hoeveelheid terug naar Hemelum gebracht worden. De hiervoor gemaakte kosten worden extra in rekening gebracht.
 • 1m3 houtpellets is ongeveer 600 kg. Om er zeker van te zijn dat de bestelde hoeveelheid in uw opslag past doet u de inhoud van uw opslag x 600 kg.
 • Plospan Bio Energy Pellets en Agriselect pellets zijn gemaakt van schone grondstoffen zonder toevoegingen.
 • Prijzen zijn incl. BTW
 • Het transport voor regio noord en midden Nederland zit bij de prijs inbegrepen.
 • De transportkosten voor de overige provincies worden in overleg bepaald.