Optimale voeding voor een betere gezondheid
Aan de voeding van konijnen worden strengen eisen gesteld. De structuur en opbouw van het ruw vezelgehalte, het aminozurenpatroon en het energiegehalte verdienen veel aandacht. Dit om een goede gezondheid van voedster of ram te waarborgen. Zo kan een verkeerde voeding leiden tot (voedings)problemen zoals diarree, wolplukken, etc.

Ook kan een verkeerde samenstelling van de in het voer aanwezige eiwitten (ook wel ‘aminozuren’ genoemd) leiden tot groei- en conditieproblemen. Dat is ongewenst; niet alléén in de professionele houderij, maar natuurlijk juist in de sportfokkerij.

HAVENS Konijnenvoeders zijn volledig afgestemd op de specifieke kenmerken en eigenschappen van konijnen en worden samengesteld uit uitsluitend plantaardige en gezonde grondstoffen.

En op basis van een jarenlange praktijkervaring. Zo heeft HAVENS ruim 25 jaar voer en kennis geleverd op de bekende Praktijkschool in Horst (Limburg).

Ons assortiment:

HAVENS Konijnenvoer biedt een compleet assortiment; van sportfokker tot professional !

De verschillende soorten voer uit het havens assortiment zijn:

  • Kuni Hobby-pro (allround Konijnenvoer)
  • Kuni Excellent M5 (verhogende weerstand bij fok en opfok.)
  • Premium fibermix (Muesli ook voor cavia’s)

Ook van Kasper Faunafood verkopen wij verschillende konijnenvoeders. In ons assortiment vindt u ook o.a. drinkbakken, tuigjes, vitaminen, knaagdiersnoep, borstels, strooisel, anti mijt  etc.

Er kan contact met ons opgenomen worden via het contactformulier.

Bestel direct