Natuurlijke opfok-Speciaalmuesli voor kalveren en geiten.

Multi-STARt is één van de Havens Greenlinevoeders. Deze speciale diervoeders zijn gegarandeerd 100% natuurlijk en plantaardig.

Uiterst Smakelijk

Multi-STARt is een opfokmuesli speciaal voor jonge kalveren en melkgeiten. Het is zeer smakelijk, heeft een hoog aandeel ontsloten granen en bevat daarnaast producten met probiotische werking. Daardoor wordt al op jonge leeftijd een goede opname mogelijk en kan de overgang van melk naar krachtvoer snel en probleemloos verlopen. Bovendien wordt de ontwikkeling van de penspapillen gestimuleerd en de algemene weerstand versterkt.

MultiSTARt kan door de royale samenstelling ook uitstekend gevoerd worden aan melkgeiten, herten of kleine herkauwers. Het is niet geschikt voor schapen die gevoelig zijn voor koper.

 

Ons assortiment:

Wij verkopen ook de Lammeren en schapen muesli van Havens.

Deze samenstelling speciaal voor lammeren en schapen zorgt voor de opnamen van extra energie en eiwitten Calcium is in ruime mate aanwezig ten opzichte van het fosfor. Dankzij de structuur en het vezelgehalte kauwen de schapen langer en beter op de muesli dan op brokken, waardoor ze zich minder gauw verslikken. Het risico op slokdarmverstopping is zeer klein!

In ons assortiment vindt u ook de:

  • Lammerenkorrel HE
  • Schapen-Fok Korrel
  • Geiten Conditiebrok
Bestel direct