De actuele prijzen in uw mailbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang altijd de beste aanbiedingen en actuele prijsen als eerste.
Email address
Voornaam
Achternaam

Houtkloven niet aan u besteed? Koop pinikay of RUF brikketen!

Home|Uncategorized|Houtkloven niet aan u besteed? Koop pinikay of RUF brikketen!

Houtkloven niet aan u besteed? Koop pinikay of RUF brikketen!

Al enkele jaren verkopen we in onze webshop Pinikay briketten van de fabrikant Fikse. Dit Nederlandse bedrijf staat zeer hoog aan geschreven als het gaat om de productie van briketten. In de reviews van verschillende sites en via de positieve ervaringen van onze eigen klanten kunnen we concluderen dat de briketten één van de betere zijn op de markt.

Wat onderscheid een goede briket?

Fikse briketten laten zich makkelijk aansteken, hebben een lange brandduur en laten weinig as achter. Zo’n briket ontstaat door een goede grondstoffen keuze met een constante aanvoer van betrouwbare leveranciers die de  beukenhout spaanders aanleveren. Tevens beschikt de fabrikant over persen die een uiterst harde persing van 1000 bar kunnen realiseren waardoor de briket lang brand. Tijdens de persing ontstaat de natuurlijke stof lignine. Dit natuurlijke middel houdt de houtbriket bij elkaar.

Pinikay briketten geven meer warmte af dan regulier hout. Door de speciale 8 hoekige vorm en het gat in de midden van de briket ontstaat een mooi vlammenspel. De zuurstof trekt door de briketten heen waardoor tevens een optimale verbranding ontstaat.

Pini Kay Houtbriketten

  • 8-hoekige briketten
  • gemaakt van harde houtsoorten
  • wanneer u langer wilt stoken
  • mooi vlammenspel (door het ronde gat in de briket)

-> online pinikay houtbriketten bestellen

Stookt u liever iets minder lang? of hebt u een kachel met een kleine inhoud?

Dan kunt u beter kiezen voor een briket van een wat zachtere houtsoort. De RUF houtbriketten zijn geperst van extra grove houtsnippers. De houtbriket is een mengeling van berk, eik, iep en naaldhout, er zit geen tropisch hardhout in verwerkt. Onze RUF briketten hebben een iets minder lange levensduur en zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere kachel of openhaard. Door de combinatie van naald en loofhout steekt de briket makkelijk aan. Onze RUF briketten zijn zeer gunstig geprijsd. De RUF briketten zijn per 12 in plastic verpakt.

RUF Briketten:

  • Kleine baksteenvormige briketten
  • Gemaakt van zachtere houtsoorten
  • Wanneer u niet te lang wilt stoken
  • Kleine vlam

-> online RUF Houtbriketten bestellen

Beide briketten nemen t.o.v. haardhout zeer weinig ruimte in beslag! Ook het vochtgehalte is uiterst laag waardoor minder uitstoot en geur ontstaat.

Reacties uitgeschakeld voor Houtkloven niet aan u besteed? Koop pinikay of RUF brikketen!

About the Author:

Siementje werkt sinds 2 jaar samen met haar moeder in de ruitersportzaak in Hemelum en heeft daarvoor vier jaar bij paardenvoerfabrikant Hartog gewerkt als voedingsadviseuse en marketing & sales medewerker. “Door het contact met de klant weet ik precies wat er speelt in de markt en welke problemen paardenhouders tegen komen bij het samenstellen van het ideale rantsoen” zegt Siementje. vier keer per jaar vertel ik iets over actuele onderwerpen die met paardenvoeding.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws als eerste.
Email address
Voornaam
Achternaam