Kasper Faunafood pluimveevoeders

De soorten hieronder zijn samengesteld speciaal voor volwassen dieren. Het assortiment omvat ook een aantal Hobbyline producten. Een handzame kleinverpakking met een inhoud van 3 of 4 kg. De verpakking is afgevuld onder beschermende atmosfeer (Freshpack) en blijft daardoor nog langer vers. Kasper Faunafood voegt geen synthetische antioxidanten toe, zoals BHA/BHT (E320/E321) en Ethoxiquine (E324).

Ons assortiment:

Multimix Kip is een nieuw product in ons assortiment.

Het is een volledig voeder, bestaand uit een rijke sortering granen, aangevuld met grit en een speciale korrel voor vitaminen en mineralen.

De combinatie van graan en korrel is handig om op te slaan zodat er naar één opslag ton/bak nodig is. het kan onbeperkt aangeboden worden in de voerbak. eventueel kan het ook gestrooid worden op de buitenplaats/ ren om het natuurlijk foerageren te stimuleren.

Bestel direct

Verder in ons assortiment:

  • Gemengd graan met gebroken maïs en zonnepitten
  • Legkorrel

Havens heeft ook verschillende soorten pluimveevoeder in het assortiment. Wij verkopen bijvoorbeeld ook de Start- en grow, Scharrelkorrel en Scharrelgraan van Havens.

U kunt verschillende soorten diervoeders bij ons bestellen. Laat het voer vanaf 250 kg GRATIS thuisbezorgen in de gemeente Sûdwest Fryslan en de Fryske Marren.

Hebt u vragen over de verschillende diervoeders uit ons assortiment? Of kunt u het gewenste voer niet vinden? Laat het ons weten! Stel uw vraag via het contactformulier.

kasper faunafood legkorrel en multigraan
Bestel direct