Vervoer in eigen beheer.

Het vervoer van onze producten zoals houtpellets,  stalbedstrooisels en met name paardenvoeders wordt door onszelf verzorgd. We rijden met een trekker met oplegger en met trekker en bulkwagen. Het meeste wordt vervoerd op pallets en geladen rechtstreeks bij de fabriek.

Daar wij het vervoer in eigen beheer houden zijn wij erg flexibel naar de klant toe.
Tevens zijn wij verzekerd dat het product goed afgeleverd wordt. Bijkomend voordeel is dat we onderweg altijd kunnen lossen door gebruik te maken van een meeneemheftruck/kooiaap, welke een niet geringe tijdsbesparing levert voor de klant.

Ook de moeilijk bereikbare klanten kunnen we met gemak leveren.  Naast een grote trailer werken we ook met een kleine citytrailer zodat we op ieder erf kunnen lossen.

Natuurlijk blijft er veelal een levertijd geldig i.v.m. vraag en levering op aansluitende route.
Bestel daarom uw producten op tijd! De levertijd is ongeveer 2 weken.

Naast diervoeders en stalbedstrooisels verkopen wij ook ruitersport en paardenbenodigdheden zoals o.a. wormspuiten, stalaccessoires, verzorgingsproducten en omheiningsmateriaal.  Het is voor ons een kleine moeite om deze producten mee te leveren.

Wij zijn in het bezit van het GMP+ Handel en Transport Certificaat. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

 

Levervoorwaarden

  • Strooisel wordt aan huis geleverd vanaf 1 pallet.
  • Op het voer kunnen wij een korting berekenen, deze korting geldt alleen wanneer u ook strooisel bestelt. Vanaf 1 pallet strooisel in combinatie met 10 zak voer of meer, rekenen wij de speciale palletprijs.
  • Voor leveringen aan klanten in Duitsland en België rekenen wij een kleine transporttoeslag.
  • In de twee gemeentes “de Friese Meren en Sûd-West Fryslan leveren wij Franco vanaf 250 kg.
  • Woont u in deze regio? maar hebt u een kleinere bestelling? dan rekenen wij €2.50 bezorgkosten.
  • Onze paardenvoeders en stalbedstrooisels leveren wij in de noordelijke provincies. Mocht u hier buiten vallen maar toch geintereseerd zijn dan kunt u contact opnemen via info@ dejagerhemelum.nl of even bellen met 0514 – 58 1716,
  • Wij leveren tevens strooisel op de waddeneilanden. Bestellen via de webshop is geen probleem. U krijgt achteraf, na overleg over de transportmogelijkheden, een transportrekening. U kunt ook zelf het transport organiseren vanaf bijvoorbeeld Harlingen of Holwerd.
  • Onder deze provincies verstaan wij: Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Noord Holland. Woont u in Overijssel of Gelderland? Ons rayon loopt tot aan de A1. Hieronder is levering in overleg mogelijk.

Er wordt franco geleverd vanaf 700 kg of vanaf 1 pallet. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Bijvoorbeeld een pallet strooisel, een pallet met voer of natuurlijk een combinatie hiervan.

Bent u vaste klant en wilt u graag op rekening bestellen? Dat kan! Stuur ons even een mailtje dan kunt u via de mail of in onze webshop bestellen en achteraf betalen.

Sinds kort is het tevens mogelijk om bij de chauffeur te betalen met de pin.

Voor vragen of bestellingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.