Beste bezoeker,

Er prijkt nu enkele weken een groot bord aan de weg met “OPHEFFINGSUITVERKOOP”. U zult zich misschien wel afvragen of we er mee stoppen? Of gaan verhuizen? Legt familie de Jager het bijltje er bij neer?

Niks is minder waar! Familie de Jager heeft grote plannen! 2.5 jaar geleden hebben we een loods gekocht aan de Tjalke van der Walstraat in Koudum. Bijna iedere avond laden we daar onze vrachtwagen(s). Overdag worden daar al veel producten zoals stalstrooisel en brandstofpellets bezorgd uit heel Europa. We hebben inmiddels pellets en andere producten uit Duitsland, polen, Lithouwen, Zweden en Estland.

Ons bedrijf is nu 35 jaar in Hemelum gevestigd. Geertrude is 35 jaar gelden met haar winkeltje gestart in t’ Leantsje. Toen zij in 1988 het Café (op de hoek van de Hegewei) kochten is ook de winkel daar naartoe verhuisd en verder uitgebreid met o.a. ruitersport.

De winkel werd al snel te klein en enkele jaren later werd er een loods bijgebouwd. Tot slot is de huidige winkel aangekocht. De winkel heeft al die jaren een sociale rol in het dorp gehad. Veel klanten kwamen wekelijks om een klein zakje konijnenvoer of kippenvoer en ook de paardenliefhebber wist ons altijd te vinden voor de dagelijkse benodigdheden.

Bestellingen worden vaak nog in Hemelum klaar gezocht en vervolgens naar Koudum getransporteerd.  Ook worden er al veel producten in Koudum afgehaald. Dit zorgt voor veel transportbewegingen en loze kilometers. En dat kan efficiënter! Daarom hebben we besloten om te stoppen met onze winkel in Hemelum. De ruitersportartikelen, potgrond, tuiartikelen en accessoires voor de hond worden uitverkocht. In november zijn al deze artikelen te koop met 50% korting. In december ontvangt de klant 70% korting op de laatste items.

25 december t/m 8 januari zijn we gesloten. Vanaf 9 januari gaat onze winkel in Koudum open. U kunt daar terecht voor diervoeders, stalstrooisels, houtpellets, briketten, haardhout en BBQ & houtskoolartikelen.

In december ontvangt u bij aankoop van uw diervoeders kortingsvouchers. Deze zijn bij de volgende aankoop in Koudum in te leveren. Daarnaast hebben we in januari ludieke winacties en leuke kortingen op verschillende producten uit ons assortiment.

Wij hopen jullie in de aankomende maanden nog te zien in Hemelum en vanaf 9 januari te mogen verwelkomen in Koudum.