Intra Hydrocare drinkwatersysteem reiniging voor pluimveestallen

Dit product mag ook tijdens de ronde worden ingezet.

Bespaar direct op het verbruik van reinigingsmiddelen voor uw drinkwatersysteem. Veel middelen dient u 24/7 in te zetten. Bij de Intra Hydrocare is dat niet nodig en is uw verbruik in reinigingsmiddelen veel lager!

De producteigenschappen van Intra Hydrocare:

  • Bestrijding van ziekteverwekkende bacteriën en schimmels
  • Toepasbaar om organische vervuiling (biofilm) te verwijderen uit drinkwatersystemen
  • Bevat geen schadelijke ingrediënten als chloor of zuur
  • Voorkomt microbiële infecties en verhoogd de algemene hygiëne op het bedrijf
  • Geen geur en niet corrosief
  • CTGB geregistreerd desinfectiemiddel

Wat is het verschil met middelen van onze collega’s?

Bijna alle middelen bevatten naast waterstofperoxide een groot aandeel perazijnzuur. Dit is slecht voor uw leidingen omdat het uiterst agressief is en ook slecht voor uw eigen gezondheid! Door de heftige werking oxideert de waterstofperoxide vooral aan het begin van het drinkwatersysteem en is het reinigend en desinfecterend effect aan het eind van de leiding veel minder.

Intra Hydrocare is een reinigings- en desinfectie middel op basis van 50% waterstofperoxide en gechelateerd zilver. Het gechelateerde zilver heeft een belangrijke tweeledige werking:

– Stabiliseren van de waterstof peroxide, daardoor is Intra Hydrocare langdurig werkzaam

– Versterken van het desinfecterend vermogen. De leidingen en de drinknippels in de pluimveestallen moeten vrij blijven van verstoppingen zodat een gelijkmatige toevoer van water en toevoegingen wordt gegarandeerd.

Door het gebruik van Intra Hydrocare is het mogelijk om de leidingen van drinkwatersystemen vrij te houden van verslijming en vervuiling. Bij hydrocultuur verbeterd Intra Hydrocare de kwaliteit van het water en voorkomt het de groei van ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en gisten.

Bestel direct!